Televizyoncu Acun Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı hangi partiye oy verdiğini açıkladı.

Ilıcalı'nın sözleri şöyle

"CUMHURBAŞKANINA ÇIKARSIZ BİR SEMPATİM VAR"

"Kendisine sempatim var. Çıkarsız bir sempati. Ben AK Parti ile alakam olduğunu hatırlamıyorum. AK Parti ile bir olayım olmadı ama oyumu AK Parti'ye verdim. Ben Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum. Birincisi demokrasi isteyen ve haklı olan ciddi bir kesim var ama aynı kesim biri cumhurbaşkanına sempati duyuyorsa karalama yapıyor. Bir insan hür bir şekilde fikir sahibi olamıyor mu? Sen onu seversin ben onu severim. Açık yüreklilikle bazı şeyleri söyleyemiyorsunuz.

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme Küçükçekmece'deki metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme

"TÜRKİYE'NİN 20 YIL ÖNCESİNİ DE BİLİYORUM"

Yaşım yettiği için Türkiye'nin 20 yıl öncesini de biliyorum. O zamanları yaşadım. Ekonomik krizleri yaşamış biriyim. Bu yüzden iflas ettim. 5 param kalmadı. Annemden kalan parayı ekonomik krizler nedeniyle kaybettim. Her gün kriz oluyordu ve bu şekilde ben televizyoncu olmak zorunda kaldım.

Ülkede daha iyi olması gereken şeyler tabi var. Ama benim cumhurbaşkanımızla ilgili olan bakışım, duruşum bir dostluk üzerine ve ona karşı sempatim var."