Politika

Akşener gerildi: O elleri parça parça edeceğim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Partimizin içine uzanan eller var. O elleri parça parça edeceğim" dedi.

Akşener, önce CHP ile işbirliği yapmama kararının ardından partisinden yaşanan istifalara dikkat çekti. Ve o istifalar için "Partimize yönelik bir operasyon olduğu ortaya çıktı. Bunu savaş ilanı olarak kabul ediyorum, varım" dedi. Ardından sert açıklamaları, "Partimizin içine uzanan eller var. O elleri parça parça edeceğim" ifadeleri ile devam etti.

İYİ Parti ve CHP arasındaki gerilim sürüyor. Gerilim karşılıklı açıklamalara yansıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aksaray'dan verdi bu kez sert mesajlarını.

Partisinin içişlerine müdahale edildiği iddiasıyla sert tepki gösterdi. "Partimizin içine uzanan eller var. O elleri parça parça edeceğim" dedi ve ekledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongresine karıştığım iddia edildi. Allah şahidimdir tek bir kelime, tek bir harf bile etmedim. Böylesine aleni bir biçimde ilçe başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin istifaya zorlandığı, istifa ettirildiği bir dönemi hiç yaşamadık."

ÖZGÜR ÖZEL'DEN TÜRKİYE İTTİFAKI MESAJI

Gözler o açıklamalar üzerine CHP'ye çevrildi bir kez daha. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'daydı. Özel, yerel seçim sürecine dikkat çekti ve Türkiye ittifakı vurgusu yaptı. "Manisa'da Manisa ittifakına, İstanbul'da İstanbul ittifakına, Türkiye'de Türkiye ittifakına güveniyoruz" dedi.