Sözcü'nün aktardığına göre, Brezilya'da eşinin kendisini aldattığını öğrenen kadın cinnet geçirdi.

Sao Paulo yakınlarındaki Atibaia bölgesinde 22 Aralık'ta yaşanan olayda, evli çift arasında çıkan "ihanet" tartışması kanlı bitti. İsmi açıklanmayan kadın, eşinin kendisini 15 yaşındaki yeğeniyle aldattığını ve ikilinin cinsel ilişkiye girdiğini öğrenince bir intikam planı yaptı. Eşini fantezi yapma vaadiyle kandıran ve yatak odasına götüren kadın önce adamın ellerini ve kollarını yatak başlıklarına bağladı. Daha sonra ise eline aldığı jilet ile adamın penisini kesti. 34 yaşındaki kadının saldırısı sonrasında adam kanlar içinde kalırken, kadın adamın penisini tuvalete attarak sifonu çekti.

İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti

Olaydan sonra kardeşiyle birlikte polis karakoluna giden kadın, "İyi akşamlar memur bey ben teslim olmaya geldim çünkü kocamın penisini kestim" dedi. 39 yaşındaki adam ise hastanede tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, adam ile kadının yeğeni arasındaki ilişkinin de mercek altına alındığı açıklandı.