Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Ali Koç ve yönetimi transfer çalışmalarına başladı. Orta sahaya takviye isteyen İsmail Kartal'a Ali Koç, geçtiğimiz yaz da gündeme gelen yıldız ismi getirmeyi planlıyor.

İSMAİL KARTAL İSTEDİ, ALİ KOÇ HAREKETE GEÇTİ

Bu sezon şampiyonluğu her şeyden çok isteyen Fenerbahçe, ocakta gerekli takviyeleri yaparak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Bu doğrultuda Ali Koç yönetimine raporunu ileten İsmail Kartal, orta sahaya takviye istedi. Ali Koç, bu istek üzerine kolları sıvadı.

GEÇEN YAZ İSTENMİŞTİ, OCAKTA BİTİYOR

Orta sahaya tartışılmaz bir ismi transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de Ali Koç, geçen yaz da gündeme gelen Jorginho için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, bu transferi ocakta bitirerek şampiyonluk yolunda daha da güçlenmeyi hedefliyor. Arsenal ile temaslarına başlayan yönetim, transferde büyük ilerleme kaydetti.

Öte yandan Jorginho'nun Arsenal ile olan sözleşmesi bu sezon sonu bitecek.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış töreniyle son buldu Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış töreniyle son buldu

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Arsenal formasıyla şu ana kadar 14 resmi maça çıkan Jorginho, bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer alabildi. Toplam 723 dakika sahada kalan İtalyan yıldız, skora etki edemedi.