Avusturalya'da okulların ara tatile girmesi ile birlikte yapılan bir etkinlikte skandal görüntüler ortaya çıktı.

Batı Avustralya’nın (WA) Dunsborough şehrinde düzenlenen bir ara tatil etkinliğinde, iki gencin açık alanda cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada kriz yarattı.

Bir erkek ve bir kızın halka açık bir yerde birbirine yakınlaşarak cinsel ilişkiye girdiği videoda, etkinlikte görevli kişilerin de onları ayırmak için olay yerine gittiği görülüyor.

İspanya'yı şoke eden saldırı: Maskeli zanlı 11 yaşındaki çocuğu bıçakladı! İspanya'yı şoke eden saldırı: Maskeli zanlı 11 yaşındaki çocuğu bıçakladı!

Olayın ardından Batı Avustralya Polisi, etkinlik güvenliğinin gençleri etkinlikten attığını açıklarken, WA Başbakanı Roger Cook, "Sınavları bitti. Partiye hazırlar. Bunu anlıyoruz. Zaman zaman insanların enerjilerinin biraz yükseldiğini anlıyorum. Ancak bu tür durumlara yönelik bazı prosedürlerin de olduğunu anlamamız gerekiyor" dedi.

Videoyu izleyen bir kullancı ise etkinlikteki güvenliği eleştirerek, "Birçok ebeveynin etkinlikteki güvenliğin yeterli olup olmadığı konusunda sorular soracağından eminim ve hükümetin de aynısını yapacağını umuyorum" ifadelerinde bulurken, video sosyal medyadan kaldırıldı.