Stratejist ve Araştırmacı Yazar Ertan Özyiğit, Prof. Dr. Ali Poyraz Gürson’un öncülüğünde Okan Üniversitesi’nde düzenlenen “Yeni Dünya Düzeninde Türkiye” adlı konferansa katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen konferansta öğrencilerin yansıra akademisyenler ve basın mensupları da yer aldı. 

Uzun süredir tartışılagelen yeni dünya düzeninin şifreleri hakkında konuşan Özyiğit, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hakkında konuşan Özyiğit, “Hamas ve İsrail çatışması ile gördüklerinizin hepsinden daha kötü bir savaşla karşı karşıya geleceğiz” dedi

“BU SAVAŞ PASİFİK’TE OLACAK”

Çin üzerine “kurgulu” bir savaşın olduğunu belirten Stratejist, savaşta “Büyük bir insan katliamı göreceksiniz” dedi.

Özyiğit konuşmasının devamında “Hindistan ve Çin in birbirine girdiklerine şahit olacağız bu üst aklın kalabalıkları yok etme projesi olacaktır. Üçüncü Dünya Savaşı çıkacak dediğimizde herkes bize bıyık altından gülüyordu. İşte bu savaştan sonra yeni bir dünya düzeni kurulacak” ifadelerini kullandı.

 “DİNLERİN YOK EDİLDİĞİ BİR SAVAŞLA KARŞILAŞACAĞIZ”

“Üçüncü Dünya Savaşı bittikten sonra Armegeddon savaşı yaşayacağız. Dinlerin yok edildiği bir savaşla karşılaşacağız. Semavi dinlerin yok olduğunu göreceğiz” dedi.

Yeni bir salgın görecek miyiz sorusuna “Evet” cevabı veren Özyiğit, “Muhakkak bir salgın daha bekliyorum” dedi.

Daha önce de tüm dünyanın etkisi altında kaldığı koronavirüs hastalığını salgın başlamadan önce öngördüğünü belirten Özyiğit, ”2020 senesinde Covid gelecek dediğim de bana bıyık altından gülmüşlerdi.Şimdi aynı adam size diyor ki; 2024 yılının ilk yarısında büyük bir savaşla ve salgınla karşılaşacağız” ifadelerini kullandı.

“YENİ BİR İNSAN IRKI OLUŞACAK”

Sınıfa dönüştürülen kafede 32 yıl sonra duygusal buluşma Sınıfa dönüştürülen kafede 32 yıl sonra duygusal buluşma

“Üstün insan ırkı, seçilmiş insan ırkı ve tekil insan ırkı gibi bir yapı oluşacak. Şu an da en son insan ırkını görüyoruz. Onlar da bizleriz” dedi.

Daha sonra konferanstaki katılımcıların sorularına yanıt veren ve organizasyonu düzenleyen Okan Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ali Poyraz Gürson’a teşekkür eden Özyiğit, salondan ayrıldı.

Kaynak: DUHA SENA OSKAY/İSTANBUL