Elvis Presley'nin geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden kızı Lisa Presley'nin, babasını hayatını konu alan "Priscilla" filmini beğenmediği ortaya çıktı.

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin eşi Priscilla'yı ve çiftin ilişkisini konu alan filmin Venedik Film Festivali'nde prömiyeri yapılmış ve film 7 dakika ayakta alkışlanmıştı.

Ünlü oyuncu DNA testi yaptırdı: Gürcü ve Laz çıktım Ünlü oyuncu DNA testi yaptırdı: Gürcü ve Laz çıktım

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Elvis Presley'in 54 yaşındaki kızı Lisa Presley,  babasının "kindar ve aşağılayıcı" bir şekilde tasvir edilmesinden rahatsız olduğunu için yönetmen Sofia Coppola'yı eleştirdi.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Oscar ödüllü yönetmen Coppola'ya iki e-posta göndererek, babasının tasvirini yeniden gözden geçirmesini isteyen Lisa Presley gönderdiği e-postada, "Babam sadece yırtıcı ve manipülatif biri olarak karşımıza çıkıyor. Onun kızı olarak bu senaryoyu okurken babamı görmekte zorlanıyorum. Ayrıca babamı, annemin bakış açısından da göremiyorum ve nedenini anlamıyorum" dedi.

Yapımcıları arasında annesi Priscilla Presley'nin de olduğu filmin yapılmasını karşı olduğunu belirten Lisa Presley, "Film hakkında düşündüklerimi, sana, anneme ve bu filme karşı olduğumu söylemek zorunda hissediyorum" ifadelerinde bulundu.

Yönetmen Coppola'nun ise, "Umarım filmin son halini gördüğünde farklı hissedersin" şeklinde cevap verdi.