Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart seçimleri için ilk mitingini Mersin’de yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Milletvekili Yavuzyılmaz'ın özelleştirme iddialarını yalanladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Milletvekili Yavuzyılmaz'ın özelleştirme iddialarını yalanladı

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye diyoruz. Yerelde iktidar, ülkede istikrar iradesindeyiz. Aklın yolu birdir. Genelden yerele birlik, ülkemizde yönetimde dirlik amacındayız” dedi.
 
Bahçeli, "Sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin’in önünü kapatmıştır. Belediye imkanlarının kimlere ve nerelere aktarıldığını biliyoruz. Mersin’den Anamur’a kadar belediye eliyle peşkeş çekilen işletmeleri bu kapsamdaki ahlaksız kazançları biliyoruz. Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP’li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir. CHP’li büyükşehir belediyesiyle hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır" diye konuştu.

"63 GÜNÜ KALDI"

Konuşmasında CHP'yi hedef alan Bahçeli, "Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İnsanımıza dokunamayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı. Demlenmiş, rehin altına alınmış CHP’den kurtuluş için harekete geçecek miyiz? Önümüzdeki 5 yıl için sizlerden onay istiyoruz. Herkes tersine giderken, biz Mersin’i daha da büyütmek daha da geliştirmek arzusundayız. Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Mersin’in hizmetine talibiz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli devamında, "Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. TBMM’de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP işgal edilmiştir. Mersin’i demlenmiş CHP musibetinden arındırmak milli güvenliğimiz, huzurumuz, onurumuz adına mecburiyettir" şeklinde konuştu.