Fransa Futbol Federasyonu, Arjantin'i FIFA'ya şikayet etme kararı aldı Fransa Futbol Federasyonu, Arjantin'i FIFA'ya şikayet etme kararı aldı

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleşecek seçimli genel kurul öncesinde açıklama yaptı.

TV 100'de seçim gündemi üzerine konuşan Arat, "Paralı başkanlar geldi, sen bıkmadın mı onlardan? Beşiktaş'ı ne hale getirdiler? Beşiktaş'a gelecek insanlar, projeleriyle gelecek. Bunlar artık Beşiktaş'ta işlemeyen şeyler. Beşiktaş'a projeyle geleceksin. Ben bu kulübün matematiğini 2 senedir çalışıyorum. Bütün borçlarını biliyorum. Nasıl yönetileceğini de biliyorum" dedi.  

Rıza hoca, Samet Aybaba, Feyyaz Uçar'ın Beşiktaş'ın iskeleti olduğunu belirten Arat, "Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek. Bu bizim hayalimizdi. PSG Başkanı Nasır El-Halifi, yeni kuracakları akademi projesinde Beşiktaş'la beraber çalışmak istediğini söyledi. Bir oyuncu listesi de verdim, devre arasında o listeyle ilgili konuşacağız. Seçime müdahale etmeyeceksiniz. Plazalarda Beşiktaş'ı dizayn etmek isteyenler, 'O aday gitsin, bu aday gelsin' diyemez. Beşiktaş, hür bir camiadır" şeklinde konuştu.

Arat konuşmasının devamında, "Beşiktaş'ta çok sevdiğim bir insan beni aradı, sizi ziyaret edebilir miyim dedi. Bu arkadaş yiğit bir arkadaş. 'Ben karar verdim, sizinle birlikteyim' dedi. Müthiş bir sponsorluk paketi verdi. İnşallah 3 Aralık'ta bu kulübün 2. başkanı o olacak. Benim 2'nci Başkanım, Hüseyin Yücel olacak. Hüseyin Yücel yıllık 2 milyon Euro'dan 5 yıl akademiye sponsor olacak" ifadelerini kullandı.