Spor

Beşiktaş'tan kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulunun 2023 yılı 3. olağan toplantısında konuşan Başkan Hasan Arat, kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulunun 2023 yılı 3. olağan toplantısı yapıldı.

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Hasan Arat, "Kulübümüz 3 Aralık'ta bir demokrasi sınavına girdi ve bu sınavdan alnının akıyla çıktı. Beşiktaş, seçimle birlikte bir bakım ve onarım sürecine girmiştir. Gelişim ve kurumsallaşma yönünde çok sağlam adımlarımız olacak" dedi.

"Tarihimizin en çok oy kullanılan seçimini yaşadık" diyen Arat, şöyle devam etti:

"2 bine yakın üyemiz kalabalıktan oy kullanamadı. Bu seçim, Akatlar'daki son seçimdi. Bundan sonra Divan Kurulu toplantıları da bu şekilde olduğu gibi en nezih ortamda yapılacaktır. Bundan sonra Denetim Kurulu 'Biz şu evrağı alamadık' demeyecek. Biz şeffaf olacağız. Ne varsa her şey Denetleme Kurulu'na teslim edilecek. Bundan sonra Denetim Kurulu her şeyi tüm gerçekliğiyle anlatacak."

"KADRO DIŞI KALAN FUTBOLCULAR BİZİMLE GÖRÜŞTÜ"

Arat kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili olarak, "Futbol profesyonel ekibimizin aldığı kadro dışı kararı etkili olmuştur ve karara konu olan oyuncular bizimle görüşerek gerekeni yapacaklarını ifade etmişlerdir. Büyük Beşiktaş camiasının futbolcusu olmanın taşıdığı beklentiyi karşılayacaklarına ben inanıyorum. Ara transferde gerekli takviyelerin yapılması için tüm çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.

YENİ FORMA 

Cumhuriyet'in 100. yılında özel bir forma hazırladıklarını belirten Arat, "Yılbaşından önce satışa sunulacak. Formanın satışa sunulacağı günü ilerleyen günlerde duyuracağız" ifadelerini kullandı.