Kim Kardashian'ın mobil oyunu "Kim Kardashian: Hollywood"un oyun içi alımları durduruldu.

Artık uygulama mağazalarından indirilemeyen oyunun resmi mesaj sitesinde yer alan bilgiye göre, oyuncular uygulamayı 8 Nisan 2024'e kadar oynayabilecek ve oyun içi paralarını kullanabilecek.

Oyunda, Kardashian'ın mentorluğu altında Hollywood'da yükselmeye çalışıp, A-sınıfı ünlü olma yolunda ilerliyordunuz. Yıllar geçtikçe oyunun popülerliği azaldı.

Oyuncular, son aylarda geliştiricilerin oyunu geliştirmeye yönelik bir şey yapmamasına tepki göstermeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Change.org üzerinde, oyunun daha sık güncellenmesi adına bir kampanya başlatıldı. 

Kampanyayı başlatan oyuncu, "Kim Kardashian: Hollywood oyununun tutkunu olarak, mevcut durumundan dolayı çok üzgünüm. Bu güncellemeler sadece yeni içeriklerle ilgili değil, bunlar topluluğumuzu da bir arada tutuyor ve heyecan katıyor" ifadelerini kullandı.

Dördüncü kez ertelendi:Astronotlar günlerdir Dünya'ya dönemiyor Dördüncü kez ertelendi:Astronotlar günlerdir Dünya'ya dönemiyor

Kardashian ise, TMZ'e yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz 10 yıl boyunca Kim Kardashian: Hollywood oynayan herkese kalpten teşekkür ederim. Birlikte oluşturduğumuz bu topluluktan ilham almayı sürdüreceğim" dedi.