Acun Ilıcalı hakkında daha önce 'Acun röportaj için kapımda beklerdi' diyen Mehmet Ali Erbil'den bu kez de Ilıcalı ile ilgili FETÖ iddiaları geldi.

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme Küçükçekmece'deki metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme

Mehmet Ali Erbil Enver Aysever'in YouTube kanalında katıldığı canlı yayında Acun Ilıcalı ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada daha bulundu. 

Ilıcalı'nın FETÖ ile ilgili ilişkisi olduğunu öne süren Erbil, "Hakan Şükür ve çevresiyle birkaç kez Pensilvanya'ya gittiğini çok iyi biliyoruz. Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür'le olan bağlantısını yakınlığını bilmeyen yok. Ama bunlar ayyuka çıkmış şeyler değil saman altı olmuş şeyler bunlar." dedi.

"ACUN BANA KİN GÜTTÜ"

Acun Ilıcalı'nın kendisine kin güttüğünü iddia eden Erbil şunları kaydetti:

“Bu paralar nereden geliyor bunun kaynağı ne? Muhabir arkadaşların başını sokacak evi bile yok. Bundan yaklaşık 10 sene önce Adnan Oktar’ın müridi, Fetullah sempatizanı diyen bendim. O dönemden bu yana bana kin güttü. Ben bu kanalda iş yapamaz mıydım? Bana iş vermekte mecbur değil ama bana kin güttü. Ben zaten kendimi kanıtlamış biriyim. Ben çıktığım her kanalı birinci yapıyordum.”

ACUN'DAN ERBİL'İN İDDİALARINA YANIT GELMİŞTİ

Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'in kendisiyle ilgili sözlerine yanıt geldi. Gazeteci Enver Aysever'in programına konuk olan Ilıcalı, "Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Kafamız ne kadar basmıyor ya da aklımız ne kadar gitti de bir sunucuyla yapımcının aynı para kazanacağını mı düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.