Boyunu uzatmak ve kadınların ilgisini çekmek için her yolu deneyen ufak tefek bir adam, yeni boyuyla ilk randevusuna çıktı.

Erkekler için sıklıkla söylenen 'tip' uzun boylu, esmer ve yakışıklı olsa da, Dynzell Sigers 1,5 boyunda bu özelliklerden sadece ikisine sahipti. Bu yüzden kendini 1.80'e uzatmak için acı verici bir ameliyat geçirdi. Sadece kısa boylu olduğu için kadınlar tarafından "çocuk gibi" muamele gördükten sonra şok edici bir karar verdiğini itiraf etti.

Eski donanma doktoru, Türkiye'de geçirdiği iki uzuv uzatma ameliyatıyla boyuna fazladan yedi santim ekledikten sonra "erkekliğini" yeniden kazandığını düşünüyor. Truly adlı YouTube kanalında yayınlanan Hooked On The Look adlı özel programda Dynzell yeni boyunu bir randevuda test etti.

Yeni görünümüne kavuşmak için 100 bin dolar harcayan ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentinden Dynzell, artık daha uzun boylu olduğu için dünyanın çok daha farklı bir yer olduğunu söylüyor.

Dynzell yeniden birileriyle çıkma ihtimalinden heyecan duyduğunu söyledi: "Dışarı çıkmak ve bu yeni versiyonumu gerçekten doldurmak için bir fırsat.Dünyayla nasıl etkileşime girdiğini, bir randevuda nasıl etkileşime girdiğini görün" dedi.

İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba alarmı İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba alarmı

Eski er, flört hayatında bu noktaya gelebilmek için geçtiğimiz Aralık ayında 10 gün, Mart ayında da üç gün hastanede yattı ve bunu uzun bir rehabilitasyon süreci izledi.

Editör: Duha Sena Oskay