2017 yılında "Dünya Güzellerim" programı ile bir araya gelen Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, "Dünya Güzellerim Masada" programıyla yeniden bir araya geldi. 

Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi

Bülent Ersoy'un programın ilk bölümündeki cinsel ilişki itirafı olay yarattı. YouTube'da yayınlanan programın ilk bölümünde Bülent Ersoy'a, "Bülent Hanım sizin hayatınızda biri var mı?" sorusu soruldu. 

"Ne münasebet canım. Aman Allah korusun, hiç sevmem öyle şeyleri" şeklinde cevap veren Ersoy, en sevmediği şeyin "koca" olduğunu söyledi.

"15 DAKİKA İÇİN 3 SAAT YIKANACAĞIM"

Safiye Soyman'ın "Yaşlılığa yatırım koca, evlilik. Yanında bir nefes olsun" sözlerine kızan Ersoy, "Hiç uğraşamam. 15 dakika bilmem ne. Ondan sonra üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol? Siz kafayı yemişsiniz" dedi.

Programın sunucusunun, "15 dakika çok. Türkiye'de ortalama 3 dakika" demesi üzerine tekrar cevap veren Diva, "15 bile sürmüyor. Ben kafadan attım. Benim diyeninki 15 dakika sürmüyor. Hemen tik tak" ifadelerini kullandı.

Ardından Banu Alkan'ın "Acaba öyle mi?" demesine çıkışan Safiye Soyman "Seninki nasıl yavrum?" diye sorarken, Ersoy da "Öyle mi? Sen bir dakika kendine gel evladım" dedi.

"SAFİYE UZUN SEVER"

Sunucunun "Banu Hanım '15 dakikaya az dedi' diye bir şey söyledi" diyince Diva, şu cevabı verdi:

"Eee bununki uzun sürüyormuş demek ki. Ne diyeyim anam. Ben yani öyle çok uzunu da sevmem de. Böyle böyle 10 saat, hiç çekemem. Tokadı basarım. 'Ne yapacaksan yap, ağzını burnunu kırmayayım şimdi' derim." 

Banu Alkan sonrasında topu Safiye Soyman'a atarak, "Safiye Hanım'ı soralım bakalım" dedi. Bülent Ersoy'un "Safiye uzun sever" demesi üzerine Soyman da, "Şimdi ne diyeyim, o zamanındaydı" yanıtını verdi.