Mutfak biraz buharlı olmasıyla bilinir, ancak bu kez aşırı ısınan fırın değil.

Chloe Saxon cızırtılı Instagram fotoğraflarıyla hayranlarını büyülemesiyle tanınıyor  ve kısa süre önce birkaç alevi ateşledi. Siyah saçlı bebek geçtiğimiz günlerde Fashion Nova'nın bir kıyafetini modellik yaparken ısıyı yükseltti.

Mutfak tezgahının üzerinde poz verirken markanın "Tell Me You're Mine Bodystocking"ini giydi ve vücudunu sonuna kadar sergiledi. Kıyafet, daldırma yaka ve yanlarda kesik bölümler içeriyordu, bu da kıvrımlarını gururla gösterebileceği anlamına geliyordu.

0_model-4

Üç parçalı set, omuzları açık bir üst, mini etek ve G-string alt ile tamamlandı. Chloe ayrıca süper şımarık bir görünüm için kıyafetini kalça yüksekliğiyle şekillendirmeyi tercih etti.

Yeşilçam oyuncusu İzzet Günay hastaneye kaldırıldı Yeşilçam oyuncusu İzzet Günay hastaneye kaldırıldı

Saçlarını süper şık bir at kuyruğu şeklinde geriye doğru tutturan Chloe, korsesini platform topuklu ayakkabılar ve sade bir kolyeyle eşleştirdi. Chloe, kameraya gülümseyip birkaç poz verirken yumuşak dumanlı göz makyajı ve biraz dudak parlatıcısı tercih etti.

Chloe Saxon hayranlarından tam not aldı. İnstagramdaki paylaşımlarının altına "Chloe, çok çekicisin" ve "Çok ateşli ve seksisin" yorumları geldi.

Editör: Duha Sena Oskay