Kara para aklama suçundan tutuklu yargılanan Dilan Polat bir süredir cezaevinde.
Polat davası sürerken lüks yaşantılarıyla sosyal medyada gündem olan fenomenlere yönelik operasyonda Nihal ve Bahar Candan suç örgütüne üye olma ve mal varlığı değerlerini aklama suçundan cezaevine gönderildi. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken şimdi ise tutuklu yargılanan fenomenler Dilan Polat ve Candan kardeşler cezaevinde karşılaştı.

Afra Saraçoğlu sosyal medyayı salladı Afra Saraçoğlu sosyal medyayı salladı

DİLAN POLAT İLE KARŞILAŞMIŞLAR

Candan ailesinin avukatı Eyüp Can, "İddianamenin hazırlanması 3-4 ay gibi bir süreç alacaktır en az. Bahar ve Nihal hanım birlikte kalıyorlar. Şu anda televizyon ve buzdolapları geldi. Dilan Polat ile de karşılaşmışlar. Bildiğim kadarıyla bir konuşma söz konusu olmamış" ifadelerini kullandı.

KAVGA ETMİŞLER İDDİASI

Cezaevinde bulunan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun yan koğuşuna konulan Candan Kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan'ın cezaevinde rahat durmadıkları sayımlara katılmadıkları iddia edilmişti. Ayrıca, Dilan Polat, Sıla Doğu ve Bahar Candan ve Nihal Candan'ın cezaevinde kavga ettikleri yönünde iddalar ortaya atılmıştı. Bahsi geçen iddialara Gazeteci Emrullah Erdinç cevap verdi.

Erdinç katıldığı bir televizyon programında"Dilan Polat , Sıla Doğu ve Candan kardeşler, yan yana koğuşlarda bulunuyorlar. Avluya çıktıklarında büyük ihtimal aynı dönemlerde avluya çıkarılmıyorlar. Denk gelirlerse de arada infaz koruma memurları olduğu için çok muhabbet söz konusu değil"

Candan kardeşlerin cezaevindeki durumlarına ilişkin ise," Artık yavaş yavaş cezaevi koşullarına alışmış durumdalar. Sağlık durumlarının da iyi olduğu bilgisi geldi. Candan kardeşler sabah erken kalkmak istemiyorlar. Normal hayatlarında geç kalktıkları için sabah erken sayıma kalkmak istemiyorlar. Bu nedenle infaz koruma memurlarının onları kaldırması söz konusu. Ama yavaş yavaş onlar da oraya alışacaklar" dedi.

Editör: Duha Sena Oskay