MHP lideri Bahçeli Sinan Ateş davası ile ilgili: MHP'yi ve Ülkü Ocakları'nı sorgulatamayız MHP lideri Bahçeli Sinan Ateş davası ile ilgili: MHP'yi ve Ülkü Ocakları'nı sorgulatamayız

CHP’deki DEM Parti krizine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. isim vermeden DEM Parti’yi hedef aldı. “Türk bayrağı ile sıkıntısı olmayan, İstiklal Marşı'nı gururla söyleyen, milli takım sevindiği zaman sevinen herkesle beraberiz. Tavrımız nettir. Türk milletiyle, bayrağımızla, İstiklal Marşı'mızla problemi olan hiç kimse bizim yanımıza yaklaşamaz” dedi.

Yavaş’ın bu çıkışı genel merkezin Burcu Köksal endişesini artırdı. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu DEM Parti ile iş birliğini savunurken, Ankara’da Mansur Yavaş karşı çıkıyor. DEM’e soğuk davranan bir başka isim ise İzmir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay. DEM Partililer Tugay’ı kendileriyle poz vermediği için eleştirmişti.

Ekrem İmamoğlu’nun genel başkanı aşarak gösterdiği sert tepkisine sessiz kaldığı için eleştirilen Özel, “Burcu Köksal” krizini doğru yönettiklerini söyledi. İmamoğlu için “Sözleri sertti” dedi.

Editör: Duha Sena Oskay