Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı ilk olarak 2017 yılında yayınlanmaya başladı. Gezi ve eğlence programı yayın hayatına yeni formatıyla başlayacak. 

Herkes onu Asena diye tanıyordu gerçek adı ortaya çıktı Herkes onu Asena diye tanıyordu gerçek adı ortaya çıktı

DÜNYA GÜZELLERİM YILLAR SONRA TEKRAR BİR ARADA 

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın yer aldığı  “Dünya Güzellerim” isimli gezi ve eğlence programında ünlü isimler, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam’a giderek farklı ülkelerin kültürlerini deneyimlemişti. 2017 yılında yayınlanan program, aynı isimlerle farklı formatla tekrar başlıyor. 

BU SEFER MAGAZİN SUNACAKLAR 

Şimdi aynı yapım şirketi bu kez youtube için hazırlanan bir format ile 3 ünlü ismi tekrar buluşturuyor. Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman “Dünya Güzelleri Masada” adlı sohbet programında magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarının üzerinden değerlendirecek. Programın çekimleri kısa süre içinde başlıyor.

BURCU ESMERSOY KADRODA YER ALMAYACAK 

Yayınlandığı dönemde Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın kavgaları ekrana yansıyordu. Yıllar sonra yaşanan kavgalardan rahatsız olduğunu dile getiren Burcu Esmersoy ''Çok zorlandığım bir programdı. Ekrana gelmeyen görüntüleri bir bilseniz. İzlediklerinizin 100 katı şeyler vardı. Benim için çok büyük bir dersti'' dedi. Esmersoy, yeni formatıyla bu ekibin içinde yer almayacak.

Editör: Duha Sena Oskay