İspanyol Vincente ve Fernanda isimli çift, motosikletleriyle yaptıkları dünya turunun son durağı olan Hindistan'da saldırı ve tecavüze uğradıklarını açıkladı.

Instagram'da "Vuelta Al Mundo En Moto" (Motosikletle Dünya Çapında) adlı hesaplarında 122 bin takipçiye sahip olan çift, 5 yıl önce Barselona'dan yola çıkarak, 60'tan fazla ülkeyi ziyaret etti.

İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı

Ancak, çiftin Hindistan ziyareti korkunç bitti. Nepal'e doğru bir rota izleyen çift, Hindistan'ın Jharkhand eyaletinin Dumka bölgesinde mola vermişti. Burada, uyudukları sırada yedi genç çadırına girerek saldırdı.

Vincente, saldırganların kendisine bıçak dayayarak öldüreceğini söylediğini ve Fernanda'ya tecavüz ettiklerini açıkladı. Fernanda'nın yüzünde ağır darbeler olduğu ve tecavüz sonrası ciddi şekilde yaralandığı belirtildi. Saldırı sonrası Saraiyahat Toplum Sağlığı Merkezi'ne götülen Fernanda, tedaviye alındı.