Scarlett Johansson bir keresinde şüphelenmeyen bir yabancıya teşhircilik yaptığını itiraf etti.

Scarlett 2018 yılında Jimmy Kimmel'ın programına katıldı ve itirafta bulundu:

"Uçakta tuvaleti kullanıyordum, herkesin yaptığı gibi, ve sanırım kapıyı kilitlemedim. Ara sıra olur böyle şeyler. Bilmiyorum, kilitlediğimi sanmıştım! Tuvalet kağıdını almaya gittim ve tüm vajinam ortaya çıktı."

Johansson, Dave Bautista, Danai Guira ve Mark Ruffalo ile birlikte talk show sunucusu konuklarını teste tabi tuttu. Kimmel grup hakkında anonim ifadeler okurken yıldızlara birbirleri hakkında ne kadar bilgi sahibi oldukları soruldu.

Armchair Expert podcast'ine katılan ünlü oyuncu "tuhaf" sahte orgazmını içeren utanç verici anı hakkında konuştu. İkili, Phoenix'in karakterinin Johansson tarafından seslendirilen Siri benzeri bir kişisel asistana aşık olduğu Her filmi için çekim yapıyordu.

Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti

Şımarık bir telefon seksi seansı sırasında Scarlett kendini bıraktı:

"Bir çekimi bitirmeye çalıştık ve kendini kaybediyordu. Stüdyoyu terk etti, bir molaya ihtiyacı vardı. Orgazm olurken nasıl ses çıkardığınızı kesinlikle duymak istemezsiniz. Sahte bir orgazm yaşarken çıkardığınız sesi kesinlikle duymak istemezsiniz."

Johansson sette yaşadığı deneyimi anlatırken o anı "iğrenç" olarak nitelendirdi. Scarlett'in özel hayatında, aktör Benicio del Toro ile bir asansörde seks yaptığına dair bir söylenti dolaşıyordu ve bu yılın başlarında bunu yalanladı.

İddia edilen eylemin 2004 yılında Los Angeles'taki Chateau Marmont otelinde gerçekleştiği söyleniyordu. Söylentilerin yayılmaya başlamasından 17 yıl sonra Johansson nihayet bu iddialara son noktayı koydu.

Bir podcast yayınında içini döktü ve şunları söyledi:

"Ben gençken genç aktrisler hakkında gerçekten iğrenç, sürtükçe şeyler yazmak daha kabul edilebilirdi. Bu beni uzun süre takip eden bir hikayeydi. Bu zor olurdu. Bu çok kısa bir dönem, bunun lojistiği bana çok cazip gelmiyor."

Editör: Duha Sena Oskay