Dünya

Dünyanın en seksi avukatı yarışlarda boy gösterecek

Denise Rocha Instagram'da ateşli pozlar vermesiyle tanınıyor, ancak kısa süre önce bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise seksi bir yarışçı kıza dönüştü.

"Dünyanın en seksi avukatı olarak tanınıyorsanız, muhtemelen insanları durdurmaya alışkınsınızdır"

Denise Rocha'nın son gösterisinde yaptığı da tam olarak buydu. Sarışın bomba Instagram'da ateşli pozlar vermesiyle tanınıyor ve kısa süre önce sürücülere biraz şok yaşattı.

Bundan sonra süper seksi bir yarışçı kıza dönüşeceğini açıklayan Rocha  hayranlarına sürpriz yaptı. Ufacık bir mini etek ve daldırmalı bir üst giyerken iğnelerini sonuna kadar sergiledi.

Sosyal medya bebeği, ön kısmında aşırı kesik bir bölüm bulunan siyah ve beyaz bir kırpma üst içeren şehvetli kıyafeti giyerek bir dizi fotoğraf için poz verdi. Bunu kırmızı bir mini etek ve eşleşen diz boyu botlarla eşleştirdi.

İğnelerini ve dekoltesini maksimum düzeyde sergileyebildiği için kostümün hayal gücüne çok az şey bıraktığını söylemek doğru olur. Uzun buklelerinin sırtından aşağı akmasına izin verdiği kıyafeti ile birlikte poz veren Roche ayrıca nötr bir makyaj yapmayı tercih etti.

Instagram'da paylaşım yapan yazan Denise Roche şunları söyledi: "São Paulo GP başladı ve iyi bir F1 aşığı olarak idolüm Lewis Hamilton'a saygı göstermek için özel bir prova hazırladım. Bu görünüm bazı abonelerim tarafından önerildi ve ben de bu öneriye bayıldım.Bu deneme bir çeşit anlaşma, onun kazanması için bir söz. Peki ya siz, siz de yolların prensini destekliyor musunuz?"

Paylaştığından bu yana 74,000'den fazla kişi resimleri beğendi ve takipçileri de yorum yapmakta gecikmedi. Kendisini seven hayranları tarafından "güzel" olarak adlandırıldı.

Takipçilerinden biri şöyle dedi: "Ah Hamilton, üzgünüm ama bu yarışta seni destekliyorum"

Bir diğeri ise şunları ekledi: "Tüm saygımla söylüyorum, sen güzel ve harika bir kadınsın"

Dünyanın en ateşli avukatı Roche'ye  "Her gün daha güzel görünüyorsun, harika seksi"  ve "Her zamanki gibi harika görünüyor" yorumları yapıldı.