İstanbul Esenyurt'ta bir alışveriş merkezinin kasım indirimleri izdihama neden oldu. AVM'nin önünde caddeye kadar uzanan ve hatta üst geçit köprüsünü kaplayan bir kuyruk oluştu. Oluşan kuyruk drone ile havadan görüntülendi. Kuyruga'ya girenlerden bir kişinin “Yapacak bir şey yok her türlü savaşa hazırım” ifadeleri dikkat çekti.

METROBÜS ÜST GEÇİDİNDE DEVAM EDEN KUYRUK

Dünya çapında her kasım döneminde yaşanan indirim günleri, Türkiye'deki genel kurul. İstanbul'da büyük kasım indirimlerinden tercih edenlerin, Esenyurt'ta bulunan bir AVM'nin önünde kuyruk oluşturuldu.

Sabah saatlerinden başlayan ve AVM'nin değiştirnasına kadar büyüyen kuyruk, metrobüs üst çıkışına kadar uzanıyordu. Oluşan sıra havadan drone ile görüntülendi ve gözlerin önüne serdi.

"YÜZDE 30 İLA 40 ARASI İNDİRİM"

Yaklaşık 1 saattir sıradan olduğunu belirten Mert Öztürk, “İndirimlerin olduğu duyuldu kuyruğa geldim. Kıyafet alacağım erkenden geliyor. İndirimler söylüyorlar yüzde 30 yüzde 40 arası olacak benimde bütçem için iyi bir durum” dedi.

Kaçak Rus okullarına kapatma kararı Kaçak Rus okullarına kapatma kararı

Sibel Metin isimli bir kadın ise, “İnşallah sıra bize de gelecek. Bekliyoruz. Montlara bakacağım. Yeni geldiğim sayılır. Azimliyiz başaracağız” ifadesini kullandı.

"HER TÜRLÜ SAVAŞA HAZIRIM"

3 senedir Kasım ayında indirimlerine gireceklerini söyleyen Yağmur Metin, “Heyecanlıyorum. 3 senelik tecrübem olmasına rağmen geç kaldım. Sıra çok ama yapacak bir şey yok, her türlü savaşa hazırım” şeklinde konuştu.

Editör: Duha Sena Oskay