Sınıfa dönüştürülen kafede 32 yıl sonra duygusal buluşma Sınıfa dönüştürülen kafede 32 yıl sonra duygusal buluşma

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan, "İstanbul'a kendini vakfedecek, İstanbul'dan başka hiçbir şeyi gözü görmeyecek, tüm kalbiyle bu şehri sevecek adayımızı yakında açıklayacağız" dedi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda canlı yayında seslendi. katıldı.6 Şubat depreminin etkilerinden bahseden Erdoğan, "6 Şubat depremlerinin Türk ekonomisine maliyeti 104 milyar dolardan fazladır. Her deprem sonrasında madden ve manen toparlanmak için yıllarımızı harcadık" ifadelerini kullandı.

Erdoğan dün gece hain pusuya düşürülen şehitlerimiz ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Yaşanılanların hesabının sorulacağını vurgulayarak,"Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır.Pençe Harekatı bölgesiyle ile Suriye'nin kuzeyinde şimdiye kadar 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.

Son olarak Erdoğan, yerel seçimle ilgili partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının yakında açıklanacağını duyurdu.Konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

"3.5 ay kaldı. Yeniden İstanbul diyor muyuz? İnşallah 31 Mart'ta İstanbul'un Fetret Devri'ni kapatacak. Hak ettiği hizmetlerle yeniden buluşmasını sağlayacağız. İstanbul'a kendini vakfedecek, başka hiçbir şeyi gözü görmeyecek, İstanbul'u emanet bilip ona layıkıyla sahip çıkacak, tüm kalbiyle bu şehri sevecek hasılı, Fatih'in yadigarı aziz İstanbul'a şehreminliği yapmayı en büyük payesi bilecek adayımızı yakından açıklayacağız. Hiçbir insanımızı ötekileştirmeden, kimseyi ayırmadan, milletimizin tüm fertlerini birleştirmek için sabırla, tevazu ile 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum"

Editör: Duha Sena Oskay