Magazin

Eski eşinden İbrahim Kutluay'a sert tepki: Gazete çıkmaya utanır

Katıldığı programda eski eşi İbrahim Kutluay’ın “Çocuklar 4 gün annede, 3 gün bende kalıyor” sözlerine tepki gösteren Demet Şener, "İnsan bununla gazeteye çıkmaya utanır" dedi.

2018 yılında boşanan Demet Şener ve İbrahim Kutluay çocuklarının eğitim ve giderleri konusunda zaman zaman karşı karşıya geldi. Canlı yayında eski eşinin “Çocuklar 4 gün annede, 3 gün bende kalıyor” sözlerine tepki gösteren Şener, “İnsan utanır” dedi.

DEMET ŞENER, ESKİ EŞİNİN AÇIKLAMALARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

TV8 ekranında yayınlanan 2.Sayfa programına katılan Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın katıldığı programda çocuklarının 3 gün kendisinde kaldığını söylemesi üzerine Şener, bunun doğru olmadığını açıkladı. Şener, "Öyle bir şey yok. Çocuklar hep bende kalıyor. Ömer’in diş telini bile yaptırmadı. İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır!” dedi.

"BEN ÇOCUKLARIMA ÇOK EMEK VERDİM"

Kutluay'ın sözlerinin hiçbir gerçekliği yansıtmadığını söyleyen Şener, “Böyle bir şey yok. Çocuklar bende kalıyorlar. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı. Çocuklarım çocuklarım babalarına gittikleri zaman geri geliyorlar. Ben çocuklarıma çok emek verdim. Bunun yenmesine izin veremem” dedi.