Eski UFC şampiyonu Conor McGregor, İrlanda-İsrail çifte vatandaşın bir çocuğun Hamas tarafından serbest bırakılmasını "küçümsediği" için İrlanda Başbakanı Leo Varadkar'a tepki gösterdi.

McGregor, 9 yaşındaki Emily Hand'in kaçırılması ve serbest bırakılmasını tanımlamak için "kayıp" ve "bulundu" terimlerini kullanmasının ardından Varadkar'ı "rezil" olarak nitelendirdi.

McGregor, "O (Emily Hand), Şeytani bir terör örgütü tarafından kaçırıldı. Sizin, hükümetinizin ve parayla tuttuğunuz medya mensuplarının çocukların başına gelen korkunç olayları sürekli olarak küçümseme / bastırma çabası da neyin nesi? Siz bir utanç kaynağısınız. İrlanda'da çocukların bıçaklanmasından bir gün sonra, TEK BİR GAZETE BİLE ÖN KAPAĞINDA BU OLAYA YER VERMEDİ. Unutmayacağız" dedi.

İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı

Başbakan Varadkar, Hamas tarafından serbest bırakılan Emily Hand'a yönelik, "Bugün Emily Hand ve ailesi için büyük bir sevinç ve rahatlama günü. Kaybolan masum bir çocuk şimdi bulundu ve geri döndü ve biz de rahat bir nefes aldık.  Dualarımız kabul oldu" ifadelerini kullanmıştı.