Spor

Fenerbahçe'de büyük çöküş: 3 ayrılık birden!

Kış döneminde orta saha, kanat ve stoper pozisyonlarına transfer için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de 3 futbolcunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de Ryan Kent, Batshuayi ve Samet Akaydın’ın takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Fanatik'in aktardığına göre, sezon başında Rangers’tan, Fenerbahçe’ye transfer olan Ryan Kent’in Kanarya’dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı. Durumunun da ara transfer döneminde belli olması beklen tecrübeli oyuncunun menajerinin, hem İngiliz hem de İskoç kulüpleriyle temasta olduğu öğrenildi.

Edin Dzeko’nun transferi sonrası forvet hattında ikinci plana düşen ve Süper Lig’de 1 maç hariç, sadece Avrupa maçlarında ilk 11’de şans bulan Michy Batshuayi’nin, teknik direktör İsmail Kartal’la görüşerek, geleceğiyle ilgili bir karar alacağı bildirildi.

A Milli Takım'ın başına Vincenzo Montella’nın geçmesinin ardından ilk 11’de şans bulan ancak Fenerbahçe’de düzenli oynayamayan Samet Akaydın’ın, Ocak ayı içerisinde takımdan ayrılmak istediği konuşuluyor. Tecrübeli stoperin, Becao-Djiku ikilisinin arkasında kalacağını düşünerek, yönetimden ayrılmak için izin talep ettiği bildirildi.