Dünyaca ünlü manken Bella Hadid, sosyal medya hesabı üzerinden ölüm tehdidi aldığını  ve ailesinin tehlikede olduğunu söyledi.

İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti

Hadid sosyal medya paylaşımında, "Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım. Korku bir seçenek değil. Filistin’deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze’dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur" dedi.

Gazze’ye acilen insani yardım yapılması gerektiğini de belirten ünlü manken, "Herhangi bir yerde herhangi bir sivile yönelik terör saldırılarını kınıyorum. Siyasi liderlere, insanlığı korumaları için birlik olmaları yönünde baskı yapılmalı" ifadelerini kullandı.

Acı çeken Filistinli aileler için yas tuttuğunu dile getiren ünlü manken, "Filistinli olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak çok önemli, dünya bizi barış istemeyen teröristler olarak görüyor. Bölgenin geçmişini bir kenara koyarsak, sivillere yönelik her türlü terör saldırısını kınıyorum. Hiçbir çocuk veya insan ailesinden alıkonulamaz. Bu hem İsrailli hem de Filistinli insanlar için geçerli” şeklinde konuştu.