Magazin

Gal Gadot'un paylaşımı İsrail'i ayağa kaldırdı: Özür diledi

İsrailli oyuncu, yapımcı ve model Gal Gadot, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda İsraillilerin ve Filistinlilerin öldürülmesi arasında paralellik kurduğu için tepkiyle karşılandı.

İsrailli oyuncu, yapımcı ve model Gal Gadot, İsraillilerin ve Filistinlilerin öldürülmesi arasında paralellik kurduğu için sosyal medya hesabında eleştirilerin odağı haline geldi.

Gal Gadot, Instagram hesabında hikayesinde yaptığı bir paylaşımda, "Masum Filistinlileri öldürmek korkunç, masum İsraillilerin öldürülmesi de korkunç" ifadelerini kullandı.

Gadot'un paylaştığı gönderide şu ifadeler yer aldı:

"Masum Filistinlileri öldürmek korkunç bir şey. Masum İsraillilerin öldürülmesi korkunçtur. Eğer siz de aynı şeyi hissetmiyorsanız, bence bunun nedenini kendinize sormalısınız."

"ÇİZGİYİ AŞTIN"

Gadot'a tepki gösterenlerin aralarında "otur ve sessiz ol" diyen yerel gazeteci Ofira Asayag da vardı.

Asayag, Instagram hesabında Gadot'un hikayesinin ekran görüntüsünü paylaşarak, "Gal Gadot, gönderini silmişsin. Aferin sana. Sana birkaç kez cevap vermekten kendimi alıkoydum çünkü gelirin ve kariyerinle ilgili endişelerin var ve bu sorun değil. Ancak bu kez çizgiyi aştın" yorumunda bulundu.

ÖZÜR MESAJI YAYINLADI

Çok sayıda takipçisinden gelen sert eleştirilerin ardından Gadot, paylaşımını sildi ve bir özür mesajı yayınladı.

Gadot, "Sözlerim kastettiğim şekilde anlaşılmadıysa özür dilerim. Tek istediğim dünyada İsrail için konuşmak, yaşadığımız dehşeti göstermek ve bizi eleştirenler karşısında dünya çapında destek bulmaya yardımcı olmak. İsrail'in feryadını her yerde duyurmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Kalbim kan ağlıyor ve olanlardan dolayı büyük üzüntü duyuyorum" dedi.