Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesinde yaptığı açıklamada flaş şekilde ayrılık imalarında bulundu.

Victor Nelsson, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Manchester United maçı beni gerçekten kızdırdı ve oynamamak hayal kırıklığına uğrattı. Daha sonra üç maç yedek kulübesinde oturdum. En çok şok olan, sinirlenen ve içi yanan da benim. Son milli takım toplantısından bu yana tuhaf bir süreç yaşandı."

"Okan Buruk ve Erden Timur ile bazı görüşmelerim var ama oynamazsam ne yapacağım açık. Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum ve eğer bunu yapmazsam başka bir yer bulmam gerekecek. Bu açık. Ben yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum."

Fenerbahçe'de Rizespor maçı öncesi tek eksik var Fenerbahçe'de Rizespor maçı öncesi tek eksik var

"Sözleşme görüşmelerim devam etmiyor. Son milli takım kampından sonra sözleşme uzatmayacağımı ilettim. Görüşmeler vardı ve neredeyse anlaşmıştık, ardından biraz daha düşündüm ve sözleşme uzatmayacağımı söyledim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl var ve 1 yıl daha uzatmak istemedim"

"Galatasaray'dayım ve bundan mutluyum. Yedek kulübesinde kaldıktan sonra ilk 11'e geri dönmek zorundayım"

"Evet, Sevilla'ya transferim yakındı. Gerçekten katılmak istediğim kulüplerden ilgi ve teklifler olduğu çok açık. Bu gerçekleşmedi ama transferde hallolması gereken birçok şey var. Galatasaray'ın benim için yeterince iyi bir teklif alamadığını söyleyebiliriz. Buna katılırsınız ya da katılmazsınız. Sevilla için uçağa binecek kadar yakın değildim ama bilet rezervasyonu yaptırmıştım. Uçuşta hamile kız arkadaşıma yardımcı olması için bir ebe bile ayarlamıştık ama transfer gerçekleşmedi."