Eşi Prens William'la alışveriş yaparken amatör bir kamera tarafından çekilen videoda ellerinde poşetlerle görüntülenen Prenses Kate ile ilgili İngiliz The Sun gazetesi, "Mutlu ve huzurlu görünüyor" ifadelerine yer vermişti.

Siren Haber Galler Prensesi Middleton Market Görüntüsü-1

Ancak, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntüdeki kişinin Prenses Kate olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı. Prensesin geçmişte çekilen fotoğraflarıyla bugün çekilen görüntüleri kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları, farklı noktalara dikkati çekerek, görüntüdeki kişinin Kate Middleton olmadığını belirtti.

Ortaya atılan iddialar sonrası flaş bir açıklama geldi.

Kate Middleton'a benzerliği ile bilinen Heidi Agan, ortaya atılan komplo teorilerinin ardından konuştu. 

İngiliz Mirror gazetesine açıklama yapan Agan, videonun çekildiği sırada nerede olduğuna dair tanık bile gösterdi, toplumu spekülasyon yaratmayı bırakmaya davet etti. Agan, "O görüntülerde ve fotoğraflarda Kate ve William'ın olup olmadığına dair bazı spekülasyonlar vardı. Aslında, insanlar benim olduğumu düşündüğü için sosyal medya sayfam çılgına döndü, ama o kişinin ben olmadığımı biliyorum. O videodakilerin Kate Middleton ve William olduğuna yüzde 100 inanıyorum" dedi.

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Kate Middleton hakkında, "O yaşıyor ve bundan emin olabiliriz" diyen Agan, "Artık her şey çok ileri gitti. Her şey Kate'in nerede olduğuna dair bir şaka olarak başladı ama şimdi gerçekten bir dramaya dönüştü, bu yüzden durması gerekiyor" diye konuştu.