İngilizler, silahlı kuvvetler mensupları tarafından düzenlenen tuhaf bir Anma Günü sergisi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti İsrail mülteci kampına saldırdı: En az 12 Filistinli hayatını kaybetti

Eski adı Twitter olan X adlı sosyal medya platformunda dolaşan görüntülerde, Londra'nın Waterloo istasyonunda etkileyici dövüş hareketleri yapan bir grup deniz piyadesi görülüyor. Yere serilen bir Deniz Komandosu çarpışma minderi ile askerler sırayla birbirlerini kalabalığın zevkine göre ters çeviriyor.

Eğitimli dövüşçülerin birbirlerine ne kadar zarar vermeye çalıştıklarını ve ne kadarının dikkatli bir koreografi olduğunu söylemek zor olsa da, söz konusu hız ve güç dikkat çekicidir. Smaçlar sert ve jimnastik etkileyici olsa da özellikle bir hareket klibi izleyenleri sarstı.

1_Screenshot-2023-11-05-at-084910

Yukarı doğru savrulan acımasız bir bot, testisleri olan herkesin saf ıstıraptan başka bir şey olmadığını bileceği vahşi bir hareketle askerlerden birini arkadan bacaklarının arasından yakalıyor. Dövüş klibi BFBS Radio adlı özel silahlı kuvvetler kanalı tarafından paylaşıldı ve montajda korkunç fındıkkıran ağır çekimde tekrar oynatıldı.

"OUCH! Bunu izlerken midem bulandı... Yalan söylemeyeceğim... Londra Haşhaş Günü'nde Kraliyet Deniz Piyadeleri" başlığıyla yayınlanan klip, 1000'den fazla beğeni alarak 3,3 milyondan fazla kez izlendi. Ancak herkes hayranı değil.

Klip, komedyen ve podcaster Carl Donnelly tarafından yeniden paylaşıldı ve Donnelly şu ifadeleri kullandı: "Bana göre hiçbir şey hayatlarını feda edenleri, Pret'in dışında bir grup yolcu seyrederken arkadaşınızı tekmelemekten daha fazla onurlandıramaz"

800 binden fazla kez görüntülenen ve 6,3 bin kez beğenilen paylaşımına yapılan yorumlarda insanlar büyük ölçüde aynı fikirdeydi. Bir kişi şu yorumu yaptı: "Bu haşhaş gününde cömertçe bağışta bulunun, göğüslerine tekme yiyen askerleri tedavi etmek için paraya ihtiyaçları var."

Editör: Duha Sena Oskay