• USD
  • EUR
  • ALTIN 2.800,76
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.500

Aksa tufanı Haberleri

aksa tufanı haberleri ve güncel aksa tufanı gelişmeleri, aksa tufanı ile ilgili tüm video, aksa tufanı fotoğrafları ve aksa tufanı haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

Hamas, 7 Ekim 2023'te düzenlenen "Aksa Tufanı"na ilişkin bir rapor yayımladı.

Dünya

İsrail ile Hamas arasında çatışmalar devam ederken, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'tan peş peşe açıklamalar geldi. Nasrallah, 7 Ekim'de Hamas tarafından...

Dünya

İsrail medyası, Mavi Marmara saldırısını yöneten İsrail Deniz Kuvvetleri subayı Elie Gensberg'in, Hamas'ın bir operasyonunda hayatını kaybettiğini duyurdu.

Dünya

İran'ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Ali Kerimi Makam, Hamas'ın İsrail'e saldırısında İran'ın parmağı olduğu yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Dünya

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi'ne tam abluka uygulayacaklarını ve bölgeye elektrik, yiyecek ve yakıt sağlanmayacağını söyledi.

Dünya

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin sınır bölgesindeki 3 beldede yaşayan Filistinlilerden evlerini terk etmelerini istedi.

Dünya

Filistin İslami Direniş Hareketi bu sabah İsrail'e yönelik "Aksa Tufanı" isimli kapsamlı saldırı başlattığını tüm dünyaya duyurdu.

Dünya

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Hamas'ın abluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'e karşı yürüttüğü saldırıları İran'dan aldığı emir ve destekle başlattığını söyledi.

Dünya

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye saldırılarında 198 kişinin öldüğü, 1610 kişinin yaralandığı bildirildi.

Politika

Fatih Erbakan, Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed ed-Dayf'in, İsrail'e karşı başlattıkları ‘Aksa Tufanı' operasyonu ile ilgili, “Her...

Dünya

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırındaki 7 noktada Filistinlilerle çatıştığı bildirildi.

Dünya

Hamas’ın askeri kanadı İsrail’e karşı Aksa Tufanı operasyonu başlattıkları duyurarak gece boyunca 5 bin roket fırlattıklarını açıkladı.