• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Avustralya Haberleri

Avustralya haberleri ve güncel Avustralya gelişmeleri, Avustralya ile ilgili tüm video, Avustralya fotoğrafları ve Avustralya haberleri Siren Haber sitemizde


Avustralya’da 80 yaşlarında ölen bir adamın cesedi ‘gelecekte hayata döndürmek’ amacıyla donduruldu.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Avustralya'nın 235 yerel meclis üyesinin ülkeye girişine yasak getirildiğini bildirdi.

Dünya

Avustralya'nın Sydney kentinde yer alan Holsworthy Kışlası'nda, askerin odasına düzenlenen baskında uranyum ele geçirildi.

Bilim ve Teknoloji

Avustralya'daki Flinders Üniversitesinden araştırmacılar, 5 milyon ila 40 bin yıl önce Avustralya'da yaşadıkları tahmin edilen 3 yeni kanguru türü keşfettiklerini...

Dünya

Avustralya'nın Sydney kentinde bir kişi, piskopos ve kilisede bulunan kişilere bıçakla saldırdı.

Dünya

Avustralya'nın Sidney kentindeki alışveriş merkezinde 6 kişinin ölümüne sebep olan Joel Cauchi'nin kadınları hedef aldığı tespit edildi.

Dünya

Avustralya’nın Sydney kentinde bir AVM’de düzenlenen bıçaklı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, Japonya'ya işaret ederek, ABD ve İngiltere'nin de dahil olduğu nükleer denizaltı teknolojisi alanında işbirliğini öngören AUKUS...

Dünya

Avustralya'nın Melbourne şehrinde trajik bir olay meydana geldi; bir adamın balonun sepetinden düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Avustralya'daki bir çiftlikte yetiştirilen dünyanın en büyük ve en ağır yabanmersini Guinness Dünya Rekoru'nu kırdı.

Dünya

Avustralya'dan Yeni Zelanda'ya giden uçaktaki teknik arıza sonucu, yolcuların ani düşüşe benzettikleri sarsıntı sırasında yaklaşık 50 kişi yaralandı.

Dünya

Avustralya Güvenlik ve İstihbarat Teşkilatı (ASIO) Başkanı Mike Burgess, eski bir milletvekilinin yabancı ülke istihbaratı adına casusluk yaptığını açıkladı.