• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

İsrail'in Refah'taki bir kampı bombalamasının ardından siyasetçiler X hesaplarından paylaştıkları mesajlarla Tel Aviv hükümetine tepki gösterdi.

Dünya

Belçika'da trafik kontrolleri sırasında alkol kullanmadığı halde kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen adamın ehliyetine el kondu.

Dünya

Belçika polisi, terör örgütü PKK'nın sözde medya yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi.

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının Türk vatandaşlarına yönelik saldırılarını kınadı.

Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Zafer Sırakaya, Belçika'da Türk vatandaşına yönelik saldırıya ilişkin, "Bu alçak saldırıya karşı suskun kalmamız asla...

Dünya

Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ve Houthalen-Helchteren ilçelerinde Türk ve Kürt azınlığa mensup gruplar arasında yaşanan olaylarda yaralananlar olduğu bildiriliyor.

Dünya

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, son aylarda "casus olduğu açık olan düzinelerce sözde Rus diplomatın" sınır dışı edildiğini belirtti.

Dünya

Belçika, Gazze'ye hava yoluyla yardım yapacağını, malzemeleri taşıyan ilk askeri uçağın 4 Mart'ta yola çıkacağını duyurdu.

Dünya

Belçika'nın Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, ülkesinin Ukrayna'ya 200 milyon avro değerinde mühimmat yardımında bulunacağını duyurdu.

Dünya

Belçika’da Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikalarına karşı protestolarına devam eden çiftçiler, caddelere döktükleri saman balyalarını yakarak polisle çatıştı.

Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla eşleşti.

Dünya

Belçika İş Mahkemesi, iş yerinde başörtüsünü çıkarmayı reddettiği için Brüksel Belediyesi tarafından işe alınmayan bir kadın çalışanı haksız buldu.