• USD 34,00
  • EUR 37,85
  • ALTIN 2.821,90
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.293

Cezayir Haberleri

Cezayir haberleri ve güncel Cezayir gelişmeleri, Cezayir ile ilgili tüm video, Cezayir fotoğrafları ve Cezayir haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

Cezayir'de yapımı uzun süredir devam eden ve tartışmalara neden olan dünyanın en uzun minareli camisi açıldı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dünya

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'un Türkiye ile çeşitli sektörleri kapsayan 4 mutabakat zaptı ve iş birliği protokolünü onayladığı belirtildi.

Dünya

Cezayir'in batısındaki Galizan ilinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dünya

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, İsrail’in işgal ve abluka altındaki Gazze Şeridi’nde Filistinli gazeteciler Hamza ed-Dahduh ile Mustafa Süreyya'yı öldürmesine tepki...

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğünün ortak operasyonuyla, FETÖ mensubu firari Mustafa Tan ve Mustafa Bircan yakalandı.

Dünya

Fransa'da Yahudilere beddua eden birinin videosunu paylaşan Cezayirli Youcef Atal, "nefrete kışkırtma" gerekçesiyle gözaltına alındı.

Gündem

Cezayir'in Arzew Limanı'ndan yola çıkan "Berge Arzew" adlı sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) gemisinin 27 Kasım'da Türkiye'de olması bekleniyor.

Dünya

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, Gazze Şeridi’nde “soykırım” uygulayan İsrailli yetkililerin Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanması gerektiğini vurguladı.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.

Dünya

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, görevine son verdiği Başbakan Eymen Bin Abdurrahman’ın yerine Özel Kalem Müdürü Muhammed Nezir el-Arbavi’yi atadı.

Dünya

Cezayirli milletvekili Zekeriya Belkheir, Kassam Tugayları'na iki adet füze parası gönderdi.