• USD 34,03
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.802,90
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.560

Danimarka Haberleri

Danimarka haberleri ve güncel Danimarka gelişmeleri, Danimarka ile ilgili tüm video, Danimarka fotoğrafları ve Danimarka haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

Danimarka, Baltık Denizi'nde Rusya'ya ait Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarındaki sızıntılarla ilgili soruşturmayı kapattığını duyurdu.

Dünya

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, Rusya ile savaşta ihtiyacı olduğu gerekçesiyle tüm topçu silahlarını Ukrayna'ya bağışlamaya karar verdiklerini açıkladı.

Dünya

Danimarkalı tanker şirketi Torm, Kızıldeniz'in güneyinden tüm geçişlerini durdurduğunu bildirdi.

Dünya

Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe, 52 yıllık hükümdarlığını sonlandırma kararının ardından, son kez "Altın Araba"da yolculuk etti.

Dünya

Danimarka’da 52 yıldır tahta bulunan Kraliçe Margrethe II, tahttan çekildiğini açıkladı.

Dünya

Danimarka, Kızıldeniz'deki saldırılara karşı kurulan ABD liderliğindeki uluslararası deniz gücü koalisyonu operasyonlarına katılmak üzere fırkateyn göndermeyi planladığını bildirdi.

Dünya

Danimarka, Ukrayna'ya savunma alanında 264 milyon dolar değerinde destek vereceğini duyurdu.

Dünya

Danimarka, Kuran-ı Kerim yakılmasını suç Sayan yasayı kabul etti.

Dünya

Danimarka’da İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma 130 kilogram ağırlığındaki bomba, Danimarka Silahlı Kuvvetleri tarafından güvenli şekilde patlatıldı.

Dünya

Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen, Danimarka ve Türkiye'nin çok yakın müttefikler olduğunu belirterek, "Her zaman bakış açılarımız her konuda...

Dünya

Danimarka, İsrail-Filistin çatışması nedeniyle insani durumun kötüleştiği Gazze ve Batı Şeria'daki siviller için 7,1 milyon dolarlık ek yardım taahhüt etti.