• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

İsrail ile Hamas arasında kalıcı ateşkes ve rehine takası için yapılan müzakerelere ilişkin hazırlanan metinde son aşamaya gelindi.

Dünya

Hamas, insani yardımların yetersizliği ve İsrail'in sınır geçişlerini kapatması nedeniyle Gazze Şeridi'nin kıtlıkla karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Dünya

İsrail'in Berlin Büyükelçisi Ron Prosor, sosyal medya hasabından yaptığı açıklamada Alman hükümetine UCM’nin girişimini reddetmesini istedi.

Politika

Yenilik Partisi Parti Sözcüsü Doç.Dr. Kemal ÇİFTÇİ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas’a dair sözleri hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas'ın elindeki rehineleri serbest bırakması durumunda hemen ateşkes sağlanabileceğini söyledi.

Dünya

Hamas Hareketi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kuvâ-yi Milliye' benzetmesine cevap verdi.

Dünya

Hamas Hareketi, İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki diplomatik misyonunu hedef alan İsrail'e düzenlediği hava saldırısını "doğal bir tepki" ve "hak edilmiş...

Dünya

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'a verdiği desteğin onu "tarihteki en büyük zalimlerden ve antisemitlerden biri" haline getirdiğini...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas'ın bir direniş örgütü olduğunu belirterek, "Kimse bize 'Hamas terör örgütüdür' ifadesini kullandıramaz" dedi.

Dünya

İsrail ile Hamas arasında esir takası ve ateşkes anlaşması sağlanmasına yönelik yürütülen çabalar devam ederken, Hamas heyetinin Mısır’ın başkenti Kahire’ye...

Dünya

Eski bir üst düzey Mossad yetkilisi, yıllar önce İsrail Başbakanı Netanyahu'ya Hamas'ın finansal varlıklarını hedef almayı önerdiğini açıkladı.

Dünya

İsrail ile Hamas arasında 6 haftalık bir esir takası mutabakatının ramazan ayından önce sağlanabileceğini belirtildi.