• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Hırsız Haberleri

hırsız haberleri ve güncel hırsız gelişmeleri, hırsız ile ilgili tüm video, hırsız fotoğrafları ve hırsız haberleri Siren Haber sitemizde


Gündem

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı.

Gündem

Bursa'da hırsızların taktiği "pes" dedirtti. Hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bilen sabıkalı kadın hırsız, karnı burnunda hırsızlığa...

Gündem

İstanbul'da eczaneye giren hırsızlar kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçların olduğu kasayı çaldı. 4 hırsızdan biri çalmaya kalktığı kasayı sürüklerken altında...

Dünya

Avustralya polisi, 29 Aralık’ta bir markete palyaço maskesiyle girerek hırsızlık yapan kişinin kamera görüntülerini paylaşarak hala arandığını duyurdu.

Spor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Jack Grealish'in evinden 1 milyon sterlin değerinde mücevherat ve saat çalındı.

Gündem

Bir bağ evine giren tıbbi maskeli hırsızlar, çamaşır makinesinden oyuncağa kadar birçok eşyayı çalarken iki köpeği ise öldürdü.

Gündem

Yalova'da son bir yılda 5 kez hırsızların hedefi olan yazılımcı Ersin Acar, evi, arazisi, inşaatı ve karavanından toplam değeri 250...

Gündem

Kayseri'de marketten tereyağı çaldığı iddiasıyla yargılanan 2 sanıktan birine "silahla yağma" suçundan 5 yıl 11 ay hapis cezası verildi.

Gündem

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki börekçi, iş yerine girip kasasından para çalmaya çalışırken suç üstü yakaladığı hırsızı tepsisiyle kovaladı.

Gündem

Girdiği binadaki kilitli kapıdan geçemeyince merdiven parmaklıklarının arasından sürünerek geçen hırsızın yöntemi hayrete düşürdü.