• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Instagram Haberleri

Instagram haberleri ve güncel Instagram gelişmeleri, Instagram ile ilgili tüm video, Instagram fotoğrafları ve Instagram haberleri Siren Haber sitemizde


Bilim ve Teknoloji

Instagram'ın kullanıcıların profillerine, arama çubuğu benzeri mesaj yazma çubuğu ekleyeceği ortaya çıktı.

Dünya

Meta, Facebook ve Instagram platformları için Avrupa'da reklamsız abonelik ücretlerinde bir indirime gitme kararı aldığını duyurdu.

Gündem

Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hakim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir...

Bilim ve Teknoloji

Meta, Instagram'da mesajlaşma işlevi için 5 yeni özelliğini duyurdu. Gelin bu özelliklere yakından bakalım.

Dünya

Meta, İsrail yanlısı grupların baskıları sonrası, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Instagram hesaplarını kapattı.

Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya üzerinden müstehcen yayın yaptığı belirlenen E.N.S. (21) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bilim ve Teknoloji

Instagram'a gelmesi beklenen yeni özellikle birlikte kullanıcıların takip isteği atma nedenini bildirmeleri zorunlu olacak.

Magazin

Instagram, ünlü şarkıcı Ebru Polat'ın hesabına yanlışlıkla 21 milyon dolar yatırdı.

Magazin

Sosyal medya fenomeni Duru Önver'in Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay yaratmayı başardı.

Gündem

Rekabet Kurumu, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta Platforms Inc'e, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği iddiasıyla soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

Dünya

Instagram’da 8 milyonu aşkın takipçisi bulunan Alex Mucci, Instagram'ın topluluk kurallarının sınırlarını zorlamayı seven isimlerden biri.

Meta, bu ay sonu itibariyle Messenger ve Instagram arasındaki sohbet bağlantısının kaldırılacağını duyurdu.