• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Itiraf Haberleri

itiraf haberleri ve güncel itiraf gelişmeleri, itiraf ile ilgili tüm video, itiraf fotoğrafları ve itiraf haberleri Siren Haber sitemizde


Magazin

Sosyal medyadaki hukuki paylaşımlarıyla gündeme gelen fenomen avukat Erkan Yalçın başına gelen en ilginç bir davayı anlattı.

Politika

Denizli mitinginde İYİ Partili seçmenden destek isteyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İYİ Parti’ye oy verdik” dedi.

Magazin

Ünlü oyuncu Nejat İşler erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi hakkında sorulan sorulara bomba bir itirafla cevap verdi.

Magazin

Gündemden düşmeyen Show Tv'nin yeni dizisi Bahar'da Timur karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, itirafıyla herkesi şaşırttı.

Dünya

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, birçok uluslararası haber ajansının "üzerinde oynandığı" için yayımdan kaldırdığı fotoğraftaki...

Spor

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yendikleri maçta gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Gündem

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç...

Magazin

Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e konuk olan Belçim Bilgin, eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin

Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, çarpıcı itiraflarda bulundu. Wanda, Icardi ile ettikleri en büyük kavganın nedenini açıkladı.

Magazin

Silahlı suç örgütü kurmak ve cinsel istismar suçundan tutuklu bulunan Adnan Oktar'ın Acun Ilıcalı ile ilgili sözleri yeniden gündem oldu.

Magazin

Müzik dünyasının enerjik isimlerinden Selen Görgüzel, son zamanlarda yaptığı çılgın dansla gündeme geliyordu.

Gündem

MİT tarafından Avrupa'ya kaçmak üzereyken düzenlenen operasyonla yakalanarak 12 Ocak'ta Türkiye'ye getirilen terörist Serhat Bal'ın ifadesinde her şeyi itiraf etti.