• USD 34,03
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.802,90
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.560

Manchester United Haberleri

Manchester United haberleri ve güncel Manchester United gelişmeleri, Manchester United ile ilgili tüm video, Manchester United fotoğrafları ve Manchester United haberleri Siren Haber sitemizde


Spor

Eintracht Frankfurt, Manchester United'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, kulübün yüzde 25'inin satışı için İngiliz iş insanı Jim Ratcliffe ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Spor

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, takımına yönelik , taraftarı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Spor

Manchester United maçı sonrası Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isimle ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını...

Spor

Yılın transferi için harekete geçen Galatasaray, 105 milyon euroluk dünya yıldızını transfer etmek için çalışmalara başladı.

Spor

Manchester United'ın kalecisi Andre Onana, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri maçında sakatlandı.

Spor

Manchester United'ın efsane oyuncularından Wayne Rooney, oynadığı dönemde en sevmediği oyuncunun Nani olduğunu itiraf etti.

Spor

Manchester United‘in efsane ismi Rio Ferdinand, Bayern Münih’e 3-1 kaybeden Galatasaray‘da penaltıyı panenka ile atan Mauro Icardi için “Deli adam”...

Spor

İngiltere Milli Futbol Takımı formasıyla 1966 Dünya Kupası'nda zafere ulaşan Manchester United'ın efsane futbolcularından Bobby Charlton, 86 yaşında hayatını kaybetti.