• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Misilleme Haberleri

misilleme haberleri ve güncel misilleme gelişmeleri, misilleme ile ilgili tüm video, misilleme fotoğrafları ve misilleme haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

ABD basınında, İsrail'in bu hafta İran'a karşı yapmayı planladığı 2 misilleme saldırısını iptal ettiği öne sürüldü.

Dünya

İsrail'in, İran'ın 13 Nisan'da yüzlerce kamikaze insansız hava aracı, balistik ve seyir füzesiyle düzenlediği saldırılara verilecek misillemeden zarar görmeyecekleri konusunda...

Dünya

Türkiye'nin Rusya'daki IŞİD saldırısı sonrası Tacikistan vatandaşlarına vizesiz seyahati kaldırmasının ardından Tacikistan da Türk vatandaşlarına vize uygulama kararı aldı.

Dünya

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, üs saldırısına bugün karşılık vermeye başladıklarını ifade ederek, "Bu, vereceğimiz karşılığın başlangıcıdır" değerlendirmesini yaptı.

Dünya

Azerbaycan Milli Meclisi Uluslararası İlişkiler ve Parlamentolararası İlişkiler Komisyonu, dün Fransız Senatosu’nun aldığı yaptırım kararına karşılık olarak iki ülke arasındaki...

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik düzenlediği saldırılara yanıt olarak Kızıldeniz'de ABD-İngiliz savaş gemilerinin hedef alındığını duyurdu.

Dünya

Lübnan'daki Hizbullah, İsrail'in Hamas liderlerinden Salih el-Aruri’yi başkent Beyrut'ta öldürmesinin ardından İsrail'e ait 3 askeri noktaya saldırı düzenlediğini duyurdu.

Dünya

Güney Kore Savunma Bakanı Shin Won-sik, Kuzey Kore'nin olası provokasyonlarına karşı misilleme yapılması için ordudan hazır olmalarını istedi.