• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Moldova Haberleri

Moldova haberleri ve güncel Moldova gelişmeleri, Moldova ile ilgili tüm video, Moldova fotoğrafları ve Moldova haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

Moldova Savunma Bakanlığı Genel Sekreteri Valeriy Mija, Moldova Hükümeti'nin Avrupa'da Konvansiyonel Silahlı Kuvvetler Antlaşması'nın (AKKA) askıya alınmasını onayladığını söyledi.

Dünya

Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Türkiye ile Moldova arasındaki ilişkilerin harika olduğunu belirterek, "Türkiye'nin daha görünür olmasını...

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Moldova'daki ayrılıkçı Transdinyester bölgesinin sakinlerinin korunmasının öncelikli olduğunu bildirdi.

Dünya

Moldova'nın içinde bulunan ve tek taraflı bağımsızlığını ilan eden ayrılıkçı Transdinyester bölgesi, Moldova yönetiminin "baskılarına" karşı Rusya’dan koruma talep etme...

Dünya

Moldova'da Dışişleri Bakanlığına Parlamento Başkan Yardımcısı Mihai Popşoi'un getirildiği bildirildi.

Dünya

Moldova Cumhurbaşkanı Maya Sandu, Avrupa Birliği (AB) liderlerinin Kişinev ile üyelik müzakerelerini başlatma kararının, vatandaşların doğru seçiminin sonucu olduğunu belirtti.

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, AB Konseyi’nin Ukrayna ve Moldova ile katılım müzakerelerinin başlatılmasına karar verdiğini duyurdu.

Dünya

Kişinev'e ziyaret gerçekleştiren Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen, Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu’nun köpeği tarafından ısırıldı.

Dünya

Avrupa Birliği Komisyonu, Ukrayna ve Moldova’nın Avrupa Birliği (AB) üyelik müzakerelerine başlanması tavsiyesinde bulundu.

Dünya

Moldova'da yerel seçimlerde oy verme işlemi başladı.