• USD 34,12
  • EUR 38,03
  • ALTIN 2.800,23
  • BİST100 9.774
  • BTC 62.100

Moody's Haberleri

Moody's haberleri ve güncel Moody's gelişmeleri, Moody's ile ilgili tüm video, Moody's fotoğrafları ve Moody's haberleri Siren Haber sitemizde


Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 17 Türk bankasının kredi notu görünümlerini 'durağandan' 'pozitife' çevirdi

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

Ekonomi

Moody's, 2024 yılında ilk kez Türkiye'nin kredi notunu değerlendirecek. Kuruluş, Türkiye için rapor tarihini 12 Ocak 2024 olarak açıkladı.

Ekonomi

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunun on yılı aşkın süredir ilk kez yükseltilebileceğini söyledi.

Ekonomi

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye için yayımladığı bir raporda Türkiye'de kurumsal kapasitede toparlanmanın pozitif senaryoda dahi zaman alacağını belirtti.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna ilişkin değerlendirme yapılmadığını duyurdu.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'nin "Aaa" olan kredi notunu teyit ederken durağan olan not görünümünü "negatif" olarak değiştirdi.

Ekonomi

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, İsrail'in A1 olan kredi notunu düşürme ihtimaliyle birlikte gözden geçirmeye aldı.