• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Siren Haber sitemizde


Gündem

Trabzon'da yayla şenliğinde bir süre horon oynayıp, sandalyede dinlenen Sabri Uslu (84), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gündem

Trabzon Maçka'daki Sümela Manastırı'nda Hristiyan Ortodokslar tarafından bu yıl 11'inci ayin gerçekleştiriliyor.

Gündem

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir bahçeye yerleştirilen gelin-damat figürlü korkuluk yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu.

Gündem

Trabzon'da vatandaşların daha hızlı ve konforlu ulaşım hizmetine erişiminin sağlanması amacıyla "Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi" için 24 Nisan Çarşamba...

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran'da başlayacağını belirterek, "Yaz dönemi boyunca...

Gündem

Trabzon'un Hayrat ilçesinde göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti, diğerini arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Gündem

Trabzon'un Hayrat ilçesinde toprak kayması sonucu ilk belirlemelere göre 3 işçi göçük altında kaldı.

Gündem

Trabzon'da karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kadının karnından çıkan doktorları şok etti.

Politika

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Gündem

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan takımı Panathinaikos ile anlaşmaya varan Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı.

Gündem

Trabzon’un Yomra ilçesinde kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kafasına doğrulttuğu tabanca ile intihar eden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem

Trabzon'da drift atan sürücüye 38 bin 672 lira para cezası verildi