• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Wanda Nara Haberleri

Wanda Nara haberleri ve güncel Wanda Nara gelişmeleri, Wanda Nara ile ilgili tüm video, Wanda Nara fotoğrafları ve Wanda Nara haberleri Siren Haber sitemizde


Magazin

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, +18 içerik sitesi Divasplay ile anlaşarak çıplak fotoğraflarını yayınlamaya başlamıştı.

Spor

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yla olan görüntülerine tepki gösterdi.

Magazin

Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, çarpıcı itiraflarda bulundu. Wanda, Icardi ile ettikleri en büyük kavganın nedenini açıkladı.

Magazin

Sosyal medyada verdiği pozlar ile sık sık gündeme gelen Wanda Nara, paylaştığı fotoğrafla ortalığı yıktı geçti.

Spor

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin Fenerbahçe maçında moraran gözünü eşi Wanda Nara yaptığı makyajla kapattı.

Spor

Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, takımda verilen 1 günlük arayı, gözünden yaralanan Wanda Nara'nın yanında değerlendirdi.

Magazin

Lösemi tedavisi gören Wanda Nara, hastalık sürecinde Mauro Icardi'nin kendisiyle ilgilendiği ve 10 yıl sonra yeniden evlenme teklif ettiğini açıkladı.

Magazin

Galatasaraylı futbolcu Maruo Icardi'nin eşi Wanda Nara, katıldığı bir televizyon programında hastalığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, hamilelik sürecinde başlayan bağımlılığını itiraf etti. Wanda Nara, “Çok az insanın bildiği...

Magazin

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara hastalığıyla ilgili ilk kez net bir açıklama yaptı.

Magazin

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Icardi'nin "çok mütevazi bir aileden geldiğini" belirterek, "Bana çocukluğunda her zaman hiç...