Vincenzo Montella sonrası bambaşka bir hava yakalayan A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde D grubunu lider bitirerek organizasyon biletini aldı ve gözünü 2 Aralık'taki kuralara çevirdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış töreniyle son buldu Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış töreniyle son buldu

Öte yandan milli takımda son dönemde parlayan genç futbolcular dikkat çekti. Arda Güler'in ardından Kenan Yıldız da sergilediği performansla büyülerken, Vincenzo Montella Ay-Yıldızlılara yeni gençler kazandırmak adına düğmeye bastı.

CAN UZUN, EFE KAAN VE SEMİH KILIÇSOY

Hürriyet'in haberine göre Montella'nın sıradaki hedefi Can Uzun. Nürnberg forması verilen Can Uzun'u Almanya'da milli takıma almak istiyor. Öte yandan Montella işini sıkı tutarak Can Uzun'u mart ayındaki kadroya davet etti. Fiziği ve üst düzey teknolojiyle dikkat çeken oyuncu, daha çok 10 numara pozisyonunda görev alıyor.

Can Uzun'un yanı sıra hedefteki isimlerden biri de Efe Kaan Sıhlaroğlu. Karlsruhe'de forma giyen genç isim; 6, 8 ve 10 numarada görev alabiliyor.

Milli formayı uzun yıllar taşıması beklenen bir diğer isimse Semih Kılıçsoy. Uzun yıllardır yaşanan forvet sıkıntısını seçmesi beklenen ve Avrupa'nın birçok önemli kulübü tarafından takip edilen Semih Kılıçsoy da A Milli Takım'da forma giyme şansı bekliyor.