Listedeki dört şarkıyı söylemeden konseri aniden bitirdiği söylenen Madonna'ya tepki gösterenler, 1300 Sterlin'lik konser biletlerinin iadesini talep etti.

ÖLÜ AKTÖRÜ DİRİLTTİLER 

ABD'li 2014'te ölen aktör Robin Williams'ın gerçek sesi, Disney'in yeni filminde kullanılacak. Geçmiş kayıtlardaki sesi, yeni kısa film 'Once Upon a Studoio'da Aladdin'deki 'Cin' karakterine verilecek. Bunun için yapay zekanın kullanılıp kullanılmadığı açıklanmadı. Ancak Hollywood'da yapay zeka karşıtı grev olduğundan hangi teknolojinin kullanıldığının söylenmemesi dikkat çekiyor. Williams, orijinal animasyon filminde Cin'i seslendirmişti. Williams, 63 yaşında hayatına son vermişti.

TATLI AŞERDİ 

İngiliz aktris Sienna Miller (41) önceki gün Londra'da pastanede görüntülendi. Sevgilisi Oli Green'den (26) bebek bekleyen Miller, aşerdiği tatlıları seçip paket yaptırdı. Miller'ın aktör Tom Sturridge ile olan eski ilişkisinden Marlowe adında 10 yaşında bir kızı var. Green ile aşkları 2022 yılının başlarında New York'ta başlamıştı.

Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi

AŞK YUVALARI TAYLOR'DAN 

ABD'li model Gigi Hadid (28) ve aktör Bradley Cooper (48) çiftinin, gizli aşk yuvaları ortaya çıktı. İddiaya göre çift, Hadid'in yakın arkadaşı olan şarkıcı Taylor Swift'in Rhode Island'daki evini buluşmak için kullanıyor. Swift, boşanma aşamasındaki arkadaşı aktris Sophie Turner'a da çocuklarıyla kalması için evlerinden birini tahsis etmişti.

TAKIM ÇALIŞMASI 

ABD'li şarkıcı ve aktris Nicole Scherzinger (45), başrolünde olduğu 'Sunset Bulvarı' müzikalinin ekibiyle kutlama yemeğine çıktı. Londra'da Maine Restaurant'taki davette aktris, ekibiyle hatıra pozu verdi. Müzikal, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.