İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu gündemden düşmüyor.

Ünlü gazeteci Yılmaz Özdil de uzaya giden ilk Türk astronot Alper Gezeravci'yı Youtube'da düzenli olarak paylaşım yaptığı kanalda gündeme aldı.Özdil, Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu ve yolculuğun gerçekleşeceği tarih ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Söz konusu iddia'Herkes beni tarihleri not alarak iyi dinlesin' diyerek açıklayan gazeteci, "Suudiler bizim yerimize geçmeseydi Alper Gezeravcı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan hemen önce uzaya gidecekti" dedi.

Özdil'in açıklamaları şöyle:

"2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman yapıldı? Birinci tur, 14 Mayıs'ta yapıldı. İkinci tur 28 Mayıs'ta...Peki o bizim yerimize Suudilerin gittiği uzay seyahati ne zaman yapıldı, 21 Mayıs? Yani eğer Suudiler parayı bastırmasaydı, bizim bileti de kapmasalardı; Alper gezen avcı tam olarak ne zaman uzaya gitmiş olacaktı? Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan hemen önce... Türkiye ikinci tur seçim için sandığa giderken,Türkiye'de herkes şu an olduğu gibi Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu konuşuyor olacaktı. Tam olarak hesaplanmış, biçilmiş  seçim reklam malzemesiydi"

"SUUDİLER PARAYI BASTIRDI"

"Cumhuriyetin 100. Yılında 2 seçim arasında tak o 15 günlük seçim arasında uzay yolculuğu...Ama suudiler bastırdı parayı şirkete bizim milleti de aldı. Sayın hükümetimiz roketten dışa atıldı. 

DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 119 şüpheli yakalandı DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 119 şüpheli yakalandı

CHP Genel Başkanı gurur duyuyoruz filan diyor ya bununla gurur diyor işte dünyadan haberi yok. Uzay seyahati geçen yılki Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur arasındaki reklam kampanyasıydı. Suudiler hükümetin hesabını bozdu. Hükümetimizin hesabı tam olarak seçim ortası tarihine denk getirip 'Uzayı fethettik' diye oy devşirmesiydi.CHP Genel Başkanı ne bununla mı gurur duyuyor? O seçimde gidemedik"

Editör: Duha Sena Oskay