Manchester'da yaşayan 21 yaşındaki model Belle Olivia, internette yayınladığı müstehcen içeriklerle milyonlarca sterlin kazanıyor.

Son günlerde artan takipçi sayısını göz önünde bulundurarak güvenliği konusunda endişe duyan Olivia, kendisine 24 saat mesaili bir koruma tuttuğunu da belirtiyor.

Model Olivia kendisine ilgi duyan bir takipçisinin, iç çamaşırını satın aldığını ve uzaya fırlatacağını açıkladı.

UZAYA FIRLATMAK İÇİN SERVET ÖDEYECEK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bella Olivia, “Hayranlarımın çoğu gerçekten çok zengin insanlar. Özel fantezileri var. Bazıları onlara iç çamaşırlarımı göndermem için servet ödüyor… Genelde bu tekliflere alışkınım ama içlerinden bir takipçim ilk kez karşılaştığım bir teklif sundu. Uzaya göndermek için benden en özel dantel iç çamaşırımı seçmemi istedi” ifadelerini kullandı.

İrlanda doğumlu model Olivia, takipçisinin iç çamaşırını uzaya fırlatmadan önce ‘bir süre kullanmasını’ da talep ettiğini söylüyor.

Saplantılı takipçisinin kendisini Fransa seyahati sırasında sosyal medyadan gördüğünü ve bu sırada OnlyFans üzerinden takip etmeye başladığını aktardı.

Fenomen model Bella Olivia’nın açıklamalarının devamı şu şekilde:

“Fransa’da Eyfel Kulesi manzaralı bir balkonda iç çamaşırlarımla poz verdiğim fotoğrafımı paylaşmıştım. O zamandan itibaren en sadık abonelerimden birisi oldu.

Diğer hayranlarım gibi bana mesaj göndermeye başladı ve özel içerikler talep etti. Ancak bir süre sonra iç çamaşırlarımı uzaya göndermek istediğini söyledi.

Daha önceki içeriklerimde kullandığım pembe iç çamaşırlarımı seçti. Uzaya fırlatmadan önce onları giymemi görmek istiyor.

İç çamaşırlarımı uzaya fırlatmak için bir firmayla anlaştı. Bunun için yaklaşık 100 bin sterlin ödeyecek. Biraz abartılı istek ama kolay bir kazanç… Her zaman söylüyorum; Her koyun kendi bacağından asılır.”

Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti

Olivia, iç çamaşırlarını uzaya fırlatmak isteyen takipçisinin bilişim sektöründe çalıştığını ancak kimliğinin gizli tutulmasını istediğini ifade etti.

Model Olivia, takipçisinden fırlatma anına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmak için izin aldığını belirterek “En kolay ödemelerden birisi olacak. İngiltere’de çalışan insanların yıllarca çalışarak kazandığı maaştan fazla kazanacağım” dedi.